Tuesday, 11 June 2013

alam baru suasana baru kawan baru ? apa itu >,<


haii apa khabar orang kampung lama sudah tak berjumpa ~ *geleng kepala nyanyi* bila jumpa ? haa abaikan jenaka semata" btw lamaa ................ TAK NGAPDATE BELOCK nie >,< biasalaa busy serupa PM nak buat macam mana :D eyh lupa kita bekas SPM candidate :* haha .. sekarang nih tgh tunggu tawaran overseas jea ^^ mana dakk nya UPU tak mau aku semak dekat U sana so tunggu tawaran luar negara jea lah kan *berangan* . haha cicita harus tinggi ye dakk ? ALAM BARU SUASANA BARU RAKAN BARU  ??? APA TUE !!  hati berkata "eyh tak reti baca bio kita ke apa ? lagi mau tanya" haa gurau k gurau :* actually im STPM camdidates :)) alam baru ? mungkin lah sebab nya jadi PELAJAR PRA-U  kan .. kononnye lah . tapi siriusly memang sesak nafas for sem 1 . even 4 subjek tapii .. tapiiiiiii ... tapiiiiiii buku dia ! haiilahhh labuu . tebaii" k .. gua tak tahu la boleh hadap ke idak :3 *lap air mata* apa nya lagii ....?? suasana baru ? err tak ada lah baru nau sebabnya duduk dalam kawasan sekolah jugek >,< school life again :3 but we're sinior #BANGGA . hastag lagi kau ~ haha kawan baru ? haaaa nih lagi lemah ! haha yang ada pon masuk geng gua sorang ja . lainnn ? haa lain dengan puak lain laa ~ lagi mauu tanya ? but benci k bila kene hidup nomad nih ! nomad tahu nomad ? loll pindah randah lerr .. biasa lahh tak cukup kelas kan :3 lagi menyedih kan bila aku tak dapat sambung akaun :'( but just pray for our success :)) harap" boleh lahh bawak     semua subjek >,< 
   
btw school life is the best life ! its make me look like kids forever .. proube to be a STUDENT :* to all rakan seperjuangan good luck guys :)) do yor best .. go for it >,<


No comments:

Post a Comment