Sunday, 22 December 2013

SLAMAT DATANG TAHUN BARU ^_^


oholllahhh ~ lama gilaaa tak berbloging :D last update bila eyh ? kejap jengah older post *k tipu* haha btw apa khabar ? *excited face* eiiiii excited gila nak tekan keybod nih >,< k gedik kan :3 ... eyh apa jeling jeling ? tak puas hati ? lai lai lai duduk satu meje . haha cop cop cop .. welcome back to school korang ;) what ? tak sabar ? haha k faham . penat ternak lemak dekat rumah kan tak ada hasil pulak tuh . HAHA *evil laugh* btw next year aku berkabung dekat hostel --! duduk rumah tak boleh belajar lah lagi pon next year last year dan tak nak pointer aku turun ! teruk lah aku nanti menadir dalam rumah jawabnye :3 beta akan berangkat pada 1.1.2014 dan pergi meninggalkan wechat facebook wassap family dan koya (kesayangan) :'/ haa setahun je jemahh ~ tahan lerr tahan -.- 

 YA ALLAH JAGAKAN DIA BUAT AKU :))

hyee *lambai tangan* ini kesayangan :)) kami jauh ! jauhhh jauhhh jauhhhhhh sangat ... alam  maya saja tempat berhubung :D but bila nak masuk hostel nih terpaksalah tinggalkan semua tuh :) belajar kan . mana lagi penting :D dia suruh aku cntct dia . but aku decide aku tak nak cntct dia even aku balik rumah sekali pon *kalau mampu* cuma aku harap relay kami tetap utuh walau pun tak berhubung nanti .. tak nak cerita pasal dia . bazir masa k . membazir sangat sangat . HAHA *evil laugh* cuma mohon doa saja daripada yang membaca :)) mana tahu berkat doa korang aku kawin dulu :D k GATAL --! eyhh tah tah korang kawin dulu ;) k lupakan :* apa apa pon good luck too all of you . yang amik SPM tuh fighting k . STPM ? wah tuh lagi kene fighting habis ~ PMR ? dah habiss labuu ~ PMR mana kau nak cekop ? haha 


"Allah andai insan ini jodoh yang kau tetap kan buat ku kau kuat kan hati kami dalam menempuhi segala ujian yang KAU turunkan buat kami KAU satukan hati kami KAU kuatkan hubungan kami KAU jauhkan kami dari melakukan perkara terlarang KAU cantik kan lah akhlak kami agar kami saling melengkapi antara satu sama lain . Ya Allah andai dia jodoh ku KAU titipkan lah kebahagian buat kami dan jangan lah KAU kurang kan kasih sayang antara kami . tetapi jika dia bukan jodoh ku maka KAU kuatkan lah hati kami untuk menerima apa jua ketentuanMu . sesungguhnya perangcanganMu adalah terbaik buat kami"

TERIMA KASIH ATAS DOA 
daaaaa ~ see you nest year bebeyhhh :* oholllahhhh ~ 

Tuesday, 11 June 2013

alam baru suasana baru kawan baru ? apa itu >,<


haii apa khabar orang kampung lama sudah tak berjumpa ~ *geleng kepala nyanyi* bila jumpa ? haa abaikan jenaka semata" btw lamaa ................ TAK NGAPDATE BELOCK nie >,< biasalaa busy serupa PM nak buat macam mana :D eyh lupa kita bekas SPM candidate :* haha .. sekarang nih tgh tunggu tawaran overseas jea ^^ mana dakk nya UPU tak mau aku semak dekat U sana so tunggu tawaran luar negara jea lah kan *berangan* . haha cicita harus tinggi ye dakk ? ALAM BARU SUASANA BARU RAKAN BARU  ??? APA TUE !!  hati berkata "eyh tak reti baca bio kita ke apa ? lagi mau tanya" haa gurau k gurau :* actually im STPM camdidates :)) alam baru ? mungkin lah sebab nya jadi PELAJAR PRA-U  kan .. kononnye lah . tapi siriusly memang sesak nafas for sem 1 . even 4 subjek tapii .. tapiiiiiii ... tapiiiiiii buku dia ! haiilahhh labuu . tebaii" k .. gua tak tahu la boleh hadap ke idak :3 *lap air mata* apa nya lagii ....?? suasana baru ? err tak ada lah baru nau sebabnya duduk dalam kawasan sekolah jugek >,< school life again :3 but we're sinior #BANGGA . hastag lagi kau ~ haha kawan baru ? haaaa nih lagi lemah ! haha yang ada pon masuk geng gua sorang ja . lainnn ? haa lain dengan puak lain laa ~ lagi mauu tanya ? but benci k bila kene hidup nomad nih ! nomad tahu nomad ? loll pindah randah lerr .. biasa lahh tak cukup kelas kan :3 lagi menyedih kan bila aku tak dapat sambung akaun :'( but just pray for our success :)) harap" boleh lahh bawak     semua subjek >,< 
   
btw school life is the best life ! its make me look like kids forever .. proube to be a STUDENT :* to all rakan seperjuangan good luck guys :)) do yor best .. go for it >,<