Monday, 9 July 2012

ini habit kami :D

hye reader ! wuuuu ~ sihat kan ? err tak ae ~ jerr makan ubat laa .. nak tunggu budak comel suapkan kea ? #eeyyuww ! perasan >,< HAHA !! kesah ?* hari nie aq luangkan mase ngn QIBAh ! err sape tue ? laa kawan lerr ! tadi praktis carik lagu tok koir :D haha ta ad  keje >,< hee ~ kau ado ? ceyh rindu camping ary tue lerww ! btw aq g lib taw :) #heboh ! tu pon nak bg taw -,-* ceyh konon nye bajet ahh nak siap an homework nie ! but b4 tue ayh call tanye balik kol bape :D alang-II tue mintak izin laa skali nak g lib ! soo ta ade la kne fitnah kan #_# HAHA !! keyh ayh ayh kate "balik kol bape ?" aq jawab "naik bas kol 2.30 laa" then ayh bagi warning "keyh ! balik naik bas kol 2.30 , abah taw kol 1 dah ade kat umah !" errr keyh , dapat bayang kan tak ? try selesaikan masalah nie keyh ! aq mohon nie >,< #kememeyh lagi# ttbe ayh cakp "pegi laa ! jgn melencong sudah !" keyh ! kau nak taw ape jadi kat kite owang ? jummmm ! click READ MORE okea :D keyh ! jumpe ta button READ MORE ? alaaa ! cer tgk bawah ayat "THNX QOS SUDI READ ENTRY SAYA" sebelah kiri :D keyh dah jumpe click jea  >,<

yeahh ! kite owang ta jadi blaja :D kite owang buad nie >,<


 keyh ! ayunie mulakan dulu ~ ttbe jea gile cam :D dan-II jea jadi pengaruh ,, musnah ! abes sume owang ta jadi nak belaja -.-

 sampai-II jea dy tanye ~ weyhh nak bawak buku ape ? aq satu buku pon ta bawak -,- jerrr ! bingaii .. dok dalam lib kacaw owang jea keje >,<

 keyh ! dah abis belaja ~ dy palink tekun .. buad don't know jea owang men snap-II pic dy >,< banyak keje kunun ! HAHA ~

 errr ! keyh aq memekak sowh dowang kua dari lib sebb kacaw mood owang lain belaja :D sumpah kite owang bising kat dalam lib tue -,-

 OTW nak g DK sbb nak penuh kan memory card phone aq n syida :D dari ta belaja baik have fun kejap :D ta ade kesedaran diri langsung (o.O)


 keyh ! pic nie cun :D ade cerita disebalik buaian dan ayunie >,< nak taw ? tanye tuan badan keyh ! :) masing-II gile camre :D biasa lettue kan 

 HAHA ! gayat kod jumpe TAMAN PERMAINAN .. yea laa tempat wajib ngn family laa kan waktu kecik-II dulu :D 



keyh ! dah taw kan habit kami ? kau ado ? >,,< wuuuuuuuu ^_- yiiihaaaa :D act ! banyak lagi pic >,< tapi sume at camre syida :") lambat kod dy update ! jerr nie laa antere kenangn tuk mase akan datang ! even bukan bestie kan >,< kawan tetap kawan ~ dah masuk U t tak egd kee tak masing-II kat kawan lame >,< gamba jadi pengubat rindu ! harap masing-II berjaya masa akan datang ;) 
kbyee ! uppsss ~ panjang kan entry .. aq taw entry nie ta ad function :D tapi thnx sebb bace .. b sila close tab kalau rimas #tapi ttp jugak korang dah bace kan :D* muaahahah ~ errr ! tolong la terasa .. pliss >< keyh bye ~ hope success guys >< aminn ! :)

No comments:

Post a Comment