Sunday, 8 July 2012

ahaa ! acanoo niey ?

heyhh dude ! what the fuck ? eyhh , maaf :D bukan WTF , act WTH :D yieehaa ~ eyhh bukan .. nope ! lagi merepek ade ahh -,- eeyyuuw ! kau ado :P jerr ! FYI i'm SPM candidate for 2012 ! huaaaa :(  eyh-II triall laa -,- acano nie ? eceyh ! act aq banyak dapt tawaran tusyen free >< yeahh macam famous student pulak aq rase :D cume aq segan jea nak p blaja , yea ahh -,- ta kan aq sorang kud ! maluu laa ~ bajet malam-II nak stay up stdy . tapi mate aq ta bole tahan pulak .. ade sape-II bole tolong advise akk o mak aq ? sowhh potong wifi :D omeyh ! risaw kud . kdg-II terfikir pasal future aq :( sodeyh ! ambition nak tinggi ~ tapi usaha ta ado >< malam-II jadi burung hantu .. ape bole buad ~ habit dah .. burung hantu-II pon comel ape >,< #eeyyuww , keyh ! perasan -,- kau ade ?# keyh ! now aq just nak aprove kan SEJARAH , EKONOMI ASAS , AKAUN , MATH MOD n sume laa accept ADDMATH :D ! orang kate usaha tanpe doa = ta bole .. doa tanpe usaha = pon tak bole .. tapi tu yang aq buad ! time semangat usaha doa pulak aq tgl , time aq doa ttbe pulak ta ade mood nak usaha ~ sumpah bingaii :D keyh ! kalau nak membebel sumpah panjang .. FACT aq ta taw nak buad camne nie >< kadang-II jadi lupe diri ,, hahah ~ tau tak muke owang malas camne  ? tu la faktor utama :D malas malas n malas >,< uyyyooo capital M pliss la kau berambos ~ haah ! keyh .. tolong keyh ~ *kememeyhh -,-* err bajet capital M bole pergi jea :D lantokk eyhh ! yang penting presentation BM aq blom siap >,< kbye ~ yeahhaaahhh ! 
sincerely ---> budak pemalas >,<
malas nak blaja macam nie laa ! time exm terkial-II *tu yang slalu terjadi at aku* but at least aq bce buku even last minid :D hahah keyhhh! callloww dude ~ 

No comments:

Post a Comment