Saturday, 14 July 2012

insyaallah ini bukan yang terakhir :)

hye peeps ~ jerr ! sihad >,< knferm sihad kan ~ btw .. ttbe jea aq teringn nak update blog buruk nie :D ta ade kje ~ alang-II ade masa lapang nie >,< keyh ! semalam aq g skola haha ! ramai kod balik awal .. err yeala ary tok parents sign report card kan :D  err ! k fine ~ aq tpu jea :D aq ta dtg pon semalam -,- err result teruk laa ~ malas nak ajak ayh dtg ! ade yang free-II kne perli >,< well ayh aq kan o,O yieehaa ! err nak taw kea result aq ? ceyh ! knferm sedap mata memandang :D keyh sat ! 

|
|
|
|
V
tantaraaaaaaa ~ so how :D terukan kan >,< err ! buad ape nak segan .. bende betul kan ~ salah sendiri belajar main-II :D

but now ~ aq ta nak cite pasal result laa .. aq nak cite pasal lain >,< err , aq harap .. ini bukan yang terakhir buad kite owang ~ yes .. one find day .. kite semua akan jumpe yang baru :) harap-II yang lama ta dilupakan :) meybe ni yang terakhir untuk secondary school kan ... but bukan yang terakhir sepanjang hidup -,- opss ! lpee .. nak taw pasal ape .. ceyh ! bace harapan aq da macam owang nak mati awal jea kan :) noo laa keyh ! CLICK READ MORE kalau nak taw :) jupe tak ? bende alah tue bawah ayt ie jea THNX QOS SUDI READ ENTRY SAYA .. keyh ,, senyum-II knp ? dah jumpe lettue .. ape lagi click la cepad ! wuuuuuu ~ 


haaaaa ! nie la dy :) nie dianggap last memory bg member-II aq yang sengetttt ~ haha .. upss ! maaf kawan .. guraw senda petang kan >,< nie time ary koku ary tue :D fun kod ~ tapi sayang ! aq dah berpecah time dowang tgk tayangn :( nak joinn tapii ticket aq dah abis >,< soo aq pon lepak jea ngn lower 6 ,, bole tahan laa fun dy :D keyhh ! nie laa dy .. masing-II gile camre include aq -,- err kesah ? HAHA !

 keyh ! mesti rindu kan nak jadi macam nie lagi :) lain taon tak dapat dah :D sbb lain taon momory akan bertuka bersama sahabat baru -,-

 masing-II muke happy :) heyh ! jumpe kawan bawu t jgn lpe yang lama taw >,< egd nie sampai bile -II 
comel kan ? tak payah la nak malu sgd ! ngaku jea yang reader nak cakp kami comel :D 

err nie sume pic edit :) habit aq buad sume nie :P yang penting lawa kan ! *keyh perasan o,O yiihaaa ~ 

untung laa ini cikgu ! ramai admire kan :) dari aq form 1 ~ ceyhh ramai kud yang ngaku dy papa :D hahah even garang ! but sporting bhaii .. 

nie anggota Q group aq :) 

peace ^_^ yiihaaa ~ senyum doll 

ahaa ! nie abg hensem :) ramai mao dol ~ jerrr ~ 

keyh ! nak di ikut kan banyak lagi pic :) tapi ta larat nak upload laa ~ yeahh ! papae pon .. harap nie bukan kenangn terakhir antara kami >,< hahah otak gila kami hanya SI CREW jea yang tao :D haha ! ikhlas dari budak nakan + masok air >,<  moga-II success guys >< trial nak dekat .. aja-II fight semua :D 
kbyee ~ callow dulu kawan ^__-




No comments:

Post a Comment