Friday, 19 October 2012

MoHon SEdar DirI >< SPM AroUnD The CoRNer

ASSALAMUALAIKUM

eyh hye :D lama tak nampak ! main cak-cak ae ;) atoto suwittnye ! eyh lama kan si kecik nie tak buat aktiviti update mengupdate nie :D HAHA ~ eyh yang hujung sana tue ? belom sedar diri ekh ? 2 minggu lagi akak-II abang-II dan sewaktu dengan nya lahh .. kite dah nak SPM dah pun :/ mohon sedar diri kawan *including me keyh ;3* tak kecut perut kah --" pasal preaparation ? eyh jngn di persoalkan okea mmg tak cukop pon ! biasalah belajar last minit kan >< lalala ~ nie ade sikit tips nie ~ i got it from kaunselor sekolah .. cikgu hantar kelas ke kelas hari tuhh ! tapiiiiii kann aku.... haha ~ dah lupa sebenarnya :/ alaahaii sedihh ,, but never mind .. 

keyhh see it ! dah dapat jadual taukk :( kecut perut .. tak boleh main-main lagi dah ! must be serius .. tu mulut kata lah ! tapi main-II jugex >< haha ~ btw kau kau dan kau semua !! dah sedia nak tgk lutut menggigil masuk dewan !! haha  .. jangan masam muka lahhh ~ senyum sikit :D okea baru comell !


 

isnin bersamaan 5.11.2012 !! kami akan mula masuk gelanggang :) dan diikuti sehingga tugas kami selesai --"
yes ! mmg syok kan ~ SPM tue  after this "MERDEKA MERDEKA MERDEKA" kau ade ? owh ade ae ? keyh seps sikit .. kita geng lahh ~ aumm ♥♥ but ini amat menggembirakan bilaa semua paper akan tamat jam 12 tgh hari setiap hari macam tue la :D owhhh yeahh !! ngeh ngeh ngeh ;3 tidur-II keyh ! joke ><




agak tidak memuas kan kami bagi pelajar yang mengambil subjek ekonomi asas :'/ owhh ! tahu tak sedih .. kenapa ? laa tak kan tak nampak kod atas tue ~ paper kami habis pukul 4 petang :( hari terakhir exm pulak tue ~ *lap air mata* seronok lahh ~ orang lain dah balik golek-golek atas katil dan kami ...... ? hanya mampu menghitung waktu n tunggu pengawas exm cakap "WAKTU MENJAWAB ANDA SUDAH TAMAT !! SILA PASTIKAN BLA BLA BLA BLA N BLA" owhh yes ~ tue yang best tue :D 

 "JANGAN BINCANG KERTAS SOALAN ATAU JAWAPAN DENGAN SESIAPA PUN SEHINGGALAH HARI PEPERIKSAAN BERAKHIR."

INGAT TUE TAW ;3


Semoga kejayaan menjadi milik anda semua. Amin.
KEYHH CAW :D

No comments:

Post a Comment