Saturday, 15 September 2012

selamat menempuh cabaran di negara orang ;'/

ohhooohhoiii ! *lambai-lambai tgn* alaahaii lame tak jumpe :) rindu tak ? owh okea rindu nak tgk entry jea kea ? empunye blog yang comel lagi cantik nie tak rindu kea ? haaahah *kelip mata sikit :D*  fuhhhhhh *kibas-II* ~ eyhh maaf ! blog berhabuk :D ta ade masa nak kemas ~ SPM candidates kann :P kemas buku jea ~ owhh yea ! how about your trial guys ? owhh keyh ! aku tahu sure lingkop kan HAHAHA *evil laugh* lallala ~ keyh ! forget pasal mukaddimah aku yang menjele nie :D now focus okea >< ! dekat mana ? owh dekat tajuk utama laa nget ~ ape kaitan ? eyhh jap .. nak cerita la nie --" tak menyabaw ! cepok kunk ;3 
niee laa huh ~ cousin dunia akhirat aku :'/ sume kejam ! tinggal kan aku sorang-II .. dulu kami bertiga .. how about sekarang ? yes mereka berdua dan tinggal aku keseorangn :'/ *lap air mata* kenapa ? owhh ! dorang g sambung belajar laa .. tuu kat negara orang sana .. *mesir* hope bahagia laa ~ jgn lupe aku sudah -.- mustahil budak secomel aku nie dorang nak lupe :P okeah ! act sedih tauk :') ego nye pasal aku ignorekan dorang sekejap time saat-II akhir tue ~ dah dapat pasport baru aku jumpe salam + puluk-II .. jatuh air mata aku :'( yelaa .. konon nye tak nak bagi dorang pegi lah kan ! but sape lah aku nie .. dorang pegi pon untuk belajar rite .. untunglahh abis u jea .. jadi doktor terus ! hari terakhir bersama .. woww ! ape lagi ? puulun lahh main capture pic :D nak tegk kea ? haha ! tak boleh !! private taukk :P halllahh ! tacink .. yea laa tgk laa huh ! 

eyhh ! nie aku kan ? lalla ~ permulaa jea nie :) okea tgkk bawah --"

 yes ! tgk kami :) intim kan ~ si kembar capture :) lalalla ~ pulun habis bergambar ><

 owhh ! okkea :) tu muka happy dia :) *along* aku sedih :'/ kami bertiga dah tolak dua tgl aku jea --"

 aku kelihatan lebih tinggi rite :D  kelebihan pakai high heels --" nampak tak permainan dia ?

 see ? aku pon pelajar okea :D bakal terbang ke mesir taon depan 2013 ;3 insyaallah >,< *abaikan tgn aku*

 yeahh :') kami bertiga lagi ^___6  memory fon penuh dgn muka kami :P 

 hye bro :) curik student card --" kononnye kami yang nak terbang malam tue :P yes berangan >,< mana tauk tahun depan dapat pergi .. lalalla ~ 

dia kuat membebel ! ade jea yang tak kene :') haha ~

owhh ! yea .. btw ~ SELAMAT MENEMPUH CABARAN DI NEGARA ORANG  :) doa kan mereka berjaya bawak balik segulung ijazah okea :') hooii ! jgn lupe tempat asal okea .. tempat dimana kite bertiga jadi macam belangkas :P dari kecik sampai sekarang :) haha ! bertiiiiiigaaaa jea :P keyh gtg ~ byee -.-" callow guys ~

1 comment:

  1. kalau boleh ringankan blog ni sikit. buang ape yg tak patut.. itu kalau nak org selalu dtg blog kita la kan.. kalau taknak org selalu dtg tak perlu promote pun.. betul tak? :) nasihat utk kebaikan bersama je. gud luck! ;)

    ReplyDelete