Tuesday, 27 December 2011

oke .. kite buad entry yang laen dari laen ae : hikhok ~_^

oke .. entry aq ary nee ringkas jee kod :/
haha .. pekakas kola la weyhh
huh cakap pasal kola .. berrr mggu depan da nak kola da
abess la aq .. i will be spm candidates ..
takod lol .. haha ~

bile kola da naek .. so rpe aq akan kembali macam nee 

|
|
|
V






  kite mula ngn kasod la kan .. :D






pada asal nyee aq nak ameq line 7 yang semard tuu .
p ta jmpe .. so pilih je la yang nee .. p time beli beg ttbe je aq jmpe kasod line7 yang semard tuu :D
melepas daa .. 

nee beg plakk .. tak lawa sgd .. malas nak pilih-2






kali nee aqpaki beg jenis kain jee
malas nak pakai beg kulit .. haha .. memilih kan aq ne :P

oke .. ne brg akheyhh .. pensel case :D





oke .. kali nee .. aq malas nak pakai pesel case yang besa-2 ..
haha .. kecik pon da cukop kan ,, :D ..

taon nee aq ta ad laa nak skema-2 sgd ,, haha
taon nee .. tah ad ke tak masalh aq buad kan
haha .. 
kbhaii :D .. jmpe lg taw .. ;)

p/s .. doakan aq success taw .. hehe :D

No comments:

Post a Comment